ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νήσων Περίπλους. Το επιτυχημένο παράδειγμα του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.

Νήσων Περίπλους


Το επιτυχημένο παράδειγμα του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.



Το επιτυχημένο παράδειγμα του ΕΔΜΝ συμπεριλήφθηκε στην καλαίσθητη έκδοση 146 σελίδων του τόμου Νήσων Περίπλους Ιδέες και σκέψεις για το μέλλον της νησιωτικής Ελλάδας.

Ο συγκεκριμένος τόμος περιέχει τις καλύτερες πρακτικές σε θεματολογία πού αφορά τα Ελληνικά Νησιά. Χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το πρόγραμμα Leader+, και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων. Την φροντίδα της έκδοσης και της συλλογής του υλικού είχε το Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιριών Νησιωτικής Ελλάδας «Νήσων Περίπλους». Εταίροι του προγράμματος είναι οι: Αναπτυξιακή Ηρακλείου, Αναπτυξιακή Λασιθίου, ΑΚΟΜ-Ψηλορείτης, Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων, Αναπτυξιακή εταιρία Δωδεκανήσου, Εταιρεία τοπικής ανάπτυξης Λέσβου, Αναπτυξιακή Λήμνου, Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων, Αναπτυξιακή Κεφαλονιάς και Ιθάκης και η Συνεταιριστική Αυτοδιοικητική Ζακύνθου.



Το κείμενο του ΕΔΜΝ είναι ένα από τα τέσσερα κείμενα πού συμπεριλήφθησαν και αφορούν το κεφάλαιο Δικτύωση και το υπογράφει ο Ελευθέριος Σ Κεχαγιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου