ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ολοκληρώθηκε η 1η Φάση της προμελέτης Καταγραφή διακοσμητικών και χρηστικών κτισμάτων της πόλης της Υδρας.



Ολοκληρώθηκε η 1η Φάση της προμελέτης Καταγραφή διακοσμητικών και χρηστικών κτισμάτων της πόλης της Υδρας.Η καταγραφή γίνεται υπό την Αιγίδα του Υφυπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρου Αρναουτάκη και σκοπό έχει την ωρίμανση διαδικασιών ανάπτυξης της τουριστικής προβολής του νησιοπύ μας και κατα τον Υφυπουργό θα είναι πιλότος για ανάλογες δρ΄’ασεις και σε άλλα νησιά της πατρίδας μας.
Κατα τη 1η φάση εργάσθηκαν εθελοντικά για την Υδρα 5 ατομα συνεργάτες του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών και φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Υδρας (ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό την Διοίκηση της ΑΕΝ Υδρας και όλο το προσωπικό της).
Στην 2η Φάση θα γίνει φωτογράφιση των ενδιαφερόντων σημείων τα οποία βοηθούν στην καλλίτερη δομημένη εικόνα του νησιού μας για τον επισκέπτη περιπατητή της πόλης της Υδρας και στη 3 φάση θα γίνουν ο σχεδιασμός και οι προτάσεις της ολης διαδικασίας.
Η ολη διαδικασία τονίζει, κατά την αποψή μας, οτι με σοβαρή δουλειά και σωστό σχεδιασμό, οταν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει στο νησί του, μπορεί να επιφέρει το θετικό ναποτέλεσμα.
Θα επανέλθουμε.
Λευτέρης Κεχαγιόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου