ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΪΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.




ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ, ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 6/11/2010 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΝΟΛΗ ΤΣΑΚΙΡΗ.



http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=06/11/2010&id=220915





Βρυκόλακες του παρελθόντος, φασιστοειδή υποκείμενα επέλεξαν το αυτοκίνητο του Μανόλη Τσακίρη ως πρώτο θύμα των εκδικητικών ενστίκτων τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.



Νύχτα ,σαν τους βρυκόλακες, εξετέλεσαν συμβόλαιο θανάτου, υποκείμενα που δεν μπορούν να έχουν σχέση με τον Υδραϊκό λαό, τη δημοκρατία και τον ανθρώπινο πολιτισμό. Άνθρωποι των σπηλαίων, που μπορεί να τους δεις να φοράνε το κοστουμάκι τους και να προσκυνάνε στην εκκλησία, πλήρωσαν τους δολοφόνους, οι οποίοι έκοψαν και τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου της οικογένειας Τσακίρη, ελπίζοντας ότι στη διαδρομή θα μπορούσαν να πέσουν σε κανένα γκρεμό .

Η Ασφάλεια του Ναυπλίου και του Κρανιδίου με εμπειρογνώμονες από την ΓΑΔΑ ανέλαβαν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μας έθεσαν υπόψιν πολλά ονόματα, που θα μπορούσαν ίσως να είναι οι φυσικοί ή οι ηθικοί αυτουργοί.Τέσσερα από αυτά εξετάζονται.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.



Φίλες και φίλοι, συμπαραταχθείτε με τις δυνάμεις του ήθους. Η 'Υδρα θα αντισταθεί σύσσωμη, γιατί ποτέ δεν συμπαρατάχθηκε με τη βία, τη χυδαιότητα, τη δειλία. Η νέα απόπειρα είναι συνέχεια της άλλης δολοφονικής απόπειρας που έγινε στο Δοκό με κυνηγετικό όπλο. Τα σκάγια είναι ακόμα σφηνωμένα στην πόρτα του σπιτιού. Ο Υδραϊκός λαός μας έστειλε στο Δήμο για να κάνουμε έργο και για να συμπαρασταθούμε σε κάθε θετική ενέργεια από όπου κι αν προέρχεται. Και αυτό θα κάνουμε.

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ. ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο επικεφαλής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΔΡΑΣ και δημοτικός σύμβουλος Υδρας



ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (ΤΗΛ: 6977203198)

Posted by "HYDRA SEAL" HYDRA'S ECOLOGICAL ASSOCIATION 1988-2007 at 1:35 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου