ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ε. Κεχαγιόγλου:Τα νέα παιδιά των νησιών μας να γίνουν κοινωνοί και γνώστες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών από τους πρώτους Πιστοποιουμένους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι κόποι Ανταμείβονται. Η άριστη υλοποίηση προηγούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η πλήρης απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, η αξιοπιστία του φορέα και οι δήμοι μέλη του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών έφεραν το θετικό αποτέλεσμα και σήμερα το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών είναι ίσως ο πρώτος φορέας στον Αργοσαρωνικό, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2007-2013 (έως 2016 οι απορροφήσεις.)

Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών έχει ήδη ολοκληρώσει τα πρώτα ευρωπαϊκά προγράμματα τόσο στον ίδιο το φορέα του, όσο και σε νησιά δήμους μέλη του.
Για την επιτυχία του δικτύου αυτή ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ελευθέριος Σ Κεχαγιόγλου δήλωσε: Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η πιστοποίησή μας.


Στόχος μας ούτε ένα ευρώ χαμένο, πολύ δε περισσότερο αυτή την εποχή.


Το στοίχημα μας είναι τα νέα παιδιά των νησιών μας να γίνουν κοινωνοί και γνώστες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Για το λόγο αυτό: Δημιουργούμε επιτροπή παρακολούθησης της διαδικασίας σχεδιασμού πρότασης, ανάθεσης, υλοποίησης, τεκμηρίωσης και απορρόφησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε τα αυριανά στελέχη των κοινωνιών μας, να είναι έτοιμα. Όσοι νέοι, επιστήμονες και μη, καταγόμενοι από τα μικρά νησιά μέλη του ΕΔΜΝ, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενημερώνονται και να μάθουν όλη τη διαδικασία ενός προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου