ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ: ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ



Κ. Μουσουρούλης: Ομαλά η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών



Τη βεβαιότητα ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική χώρα, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης (αριστερά) στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια (δεξιά).



Τη βεβαιότητα ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική χώρα, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για την αναδιοργάνωση και την ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας αλλά και της διασύνδεσής του με το Λιμενικό Σώμα.



Ο υπουργός υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ληφθούν σημαντικά μέτρα για την ακτοπλοΐα και ότι εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς προς την κατεύθυνση αυτή.



Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, ο υπουργός τόνισε ότι ο Ευρωπαίος αξιωματούχος είδε θετικά την ενεργοποίηση όσο γίνεται περισσότερο του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου στον τομέα του κόστους εργασίας γύρω από την ακτοπλοΐα και τη ναυτική εκπαίδευση.



Το απόγευμα, ο κ. Μουσουρούλης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Πειραιά με τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ



http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2210566


 ( Στή φωτο διακρίνεται: Αριστερά ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης κατα τη συνάντηση για το Ακτοπλοϊκό Πρόβλημα του Αργοσαρωνικού, δεξιά ο Πρόεδρος του ΕΔΜΝ Ελευθέριος Σ Κεχαγιόγλου και δίπλα του ο Αντιδήμαρχος Σπετσών Σπύρος Φαρδέλλος. φώτο αρχείο: Φωνή της Υδρας   www.fonitisydras.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου