ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα που διοργάνωσαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αφορούσε την Ευρωπαϊκή Διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα που διοργάνωσαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αφορούσε την Ευρωπαϊκή Διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και στελέχη παρακολούθησαν την ποιο ενδιαφέρουσα ημερίδα πού πραγματοποιείται αυτή την εποχή πριν την ανάληψη των νέων αυτοδιοικήσεων στη χώρα μας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2009 στο Ξενοδοχείο Κάραβελ στην Αθήνα.
Στην ημερίδα μίλησαν ο πρωθυπουργός της χώρας κος Γεώργιος Α Παπανδρέου, οι Επίτροποι Μαρία Δαμανάκη και J. HAHN, η Πρόεδρος της επιτροπής της περιφερειακής ανάπτυξης κα D HUBNER, ο Αντιπρόεδρος της ίδιας επιτροπής Γ Σταυρακάκης, ο Επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών Σταύρος Λαμπρινίδης, όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι Υπουργοί: Γ Ραγκούσης, Μ Χρισοχοϊδης, κ Σκανδαλίδης,, Δ Ρέππας, Τ. Μπιρμπίλη, Π Γερουλάνος.

Καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν το χρόνο και συζήτησαν με όλους τους ομιλητές και ενημερώθηκαν για θέματα ενδιαφέροντός τους.
Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών εκπροσωπήθηκε από το Πρόεδρο του ΔΣ Ελευθέριο Κεχαγιόγλου και συμμετείχαν ακόμη οι Δήμαρχοι των μικρών Νησιών: Αγκιστρίου Γιάννης Αθανασίου, Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, Κυθήρων Θεόδωρος Κουκούλης, Τήλου Τάσος Αλιφέρης, Σκύρου Μιλτιάδης Χατζιγιαννάκης, Μεγαννησίου Ευστάθιος Ζαβιτσάνος.


Τις θεματικές ενότητες συντόνισαν οι Ευρωβουλευτές Γιώργος Σταυρακάκης, Σπύρος Δανέλλης, Αννυ Ποδηματά, Μαριλένα Κοππά, Χρυσούλα Παλιαδέλη, Συλβάνα Ράπτη και την παρουσίαση είχε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σταύρος Λαμπρινίδης.



Ο πρόεδρος του ΕΔΜΝ Λευτέρης Κεχαγιόγλου είχε ξεχωριστές κατιδίαν συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σταύρο Λαμπρινίδη και το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη για θέματα πού αφορούν τα μικρά νησιά, το Καλλικράτη και την συνεργασία σε θέματα ενεργειών δημοσιότητας.



Φώτο: Αρχείο Γ Παπανδρέου και Ε Κεχαγιόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου