ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Με μέλι της Τήλου έκλεισαν οι εκθέσεις της Ύδρας μας.

Τα Σύμβολα των Μιαουλείων: Η καρδιά του Ναυμάχου, ο Σταυρός  των Αγώνων και η Σημαία  της Επανάστασης
στον θόλο του εκθεσιακού χώρου. 

Με μέλι της Τήλου από ντόπιους παραγωγούς έκλεισαν οι τρεις εκθέσεις προώθησης προβολής  της Ύδρας  μέσω του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών
Μέλι  από ντόπιους παραγωγούς της Τήλου.

Όλοι οι Υδραίοι επιχειρηματίες  πού συμμετείχαν στις εκθέσεις θα δοκιμάσουν παραδοσιακό μέλη της Τήλου, σαν μία υπενθύμιση για τις δυνατότητες  πού μπορεί να έχει και η γη του νησιού μας.
Στις τρεις εκθέσεις η Ύδρα προωθήθηκε δυναμικά, Υδραίοι έκαναν βάρδιες στα περίπτερα και οι εντυπώσεις και τα αποτελέσματα των εκθέσεων κρίνονται σημαντικά για την οικονομία του νησιού μας.
Σύντομα το ΕΔΜΝ θα προχωρήσει σε σχεδιασμό δράσεων οι οποίες προέκυψαν μέσα  από τις επαφές των εκθέσεων.
Θερμά ευχαριστούμε την πρόεδρο των Ξενοδόχων Ύδρας Ευγενία Σοφιανού και τον Αλέξανδρο Σοφιανό. Την κα Ελένη Γιανίμπα για τα νέα έντυπα του Δήμου μας, τον Μιχάλη Τζουρντό,  τον Ίων Κεχαγιόγλου, την Φωνή της Ύδρας  για την παρουσίαση  των δράσεων μας, τον Γεώργιο Μουνδρέα, τον Σωτήρη Σαΐτη, τον Κωνσταντίνο Σπηλιώτη και όλους  τους Υδραίους πού έστειλαν έντυπο διαφημιστικό υλικό του νησιού μας και όσους πέρασαν από τα περίπτερα  της Ύδρας.
 Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού  και φίλος Α. Λιάσκος κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του Νησιού μας.



Καλό καλοκαίρι για τους επιχειρηματίες μας και η επόμενη προώθηση της Ύδρας μας θα είναι Αύγουστο καλώντας  τους επισκέπτες  να κλείσουν τις καλοκαιρινές  τους διακοπές με επίσκεψη στην Αρχόντισσα  Ύδρα.

Ο περιφερειακός Σύμβουλος Σπ. Σπυρίδων μπροστά στην φώτο του Λιμανιού της Υδρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου