ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ


Τετραήμερο ταξίδι στην Χάλκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος  του ΕΔΜΝ Ελευθέριος Σ Κεχαγιόγλου, συνοδευόμενος από την Αντιπρόεδρο του ΕΔΜΝ και τ. δήμαρχο Χάλκης  κα Ελένη Παναγή.
Ο π. Δήμαρχος  Χάλκης  Ελευθέριος Λαθουράκης, η τ. Δήμαρχος  και Αντιπρόεδρος  του ΕΔΜΝ Ελένη Παναγή και ο Πρόεδρος  του ΕΔΜΝ Ελευθέριος  Σ Κεχαγιόγλου. Τα 20 χρόνια δημαρχίας των Λαθουράκη  και Παναγή θεωρούνται η χρυσή 20ετία  της Χάλκης.

Στις ημέρες παραμονής  στο νησί της Χάλκης η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε   και συζήτησε  με το Δήμαρχο  και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του νησιού, συνομίλησαν με φορείς  και ιδιώτες , επισκέφτηκε  το κτιριακό συγκρότημα του Λυκείου Γυμνασίου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου της Χάλκης, όπου και δώρισαν βιβλία  για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου.
Ο Πρόεδρος  και η Αντιπρόεδρος  του ΕΔΜΝ με τον Λυκειάρχη του Λυκείου Χάλκης. 

Ο πρόεδρος  και η Αντιπρόεδρος  του ΕΔΜΝ συνοδεύονταν και από Δημοσιογράφο του διαδικτυακού τόπου www.in.gr 
Το in.gr παρουσίασε  μέσα  από τις σελίδες του την Χάλκη ενώ δεν παρέλειψαν όλοι μαζί να επισκεφθούν  και όλα τα αξιοθέατα του νησιού.
Με τη σημαία της Υδρας στο υψηλότερο σημείο της Χάλκης. Στο Κάστρο Χάλκης,
 το οποίο είναι από τα αρχαιότερα κάστρα  του Αιγαίου.
Με τους επιχειρηματίες  του νησιού συζήτησαν την πορεία υλοποίησης  ευρωπαϊκού προγράμματος  του ΕΔΜΝ πού αφορά την Χάλκη και επισκέφτηκαν τόπους κατάλληλους  για την χρίση τους ως  υδατοδιάδρομοι για τα Υδροπλάνα.
Τέλος συζήτησαν για την συμμετοχή του  Λυκείου της Χάλκης  σε δράσεις  του ΕΔΜΝ αλλά και λεπτομέρειες σχετικά  με την επίσκεψη ομάδα Ευρωπαίων ευρωβουλευτών στην Χάλκη.
Με τη Σημαία  της Υδρας  μέσα  στο κάστρο, στην είσοδο Αρχαίου Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου