ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΕΣΠΑ 2007-2013. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΜΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ.



Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΣΠΑ 2007-2013 των Περιφερειών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, στην οποία συμμετέχει και το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών.


Κατά τη συνεδρίαση, συζητήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες πού αφορούν το ΕΣΠΑ 2007-2013 και ολοκληρώθηκε η μελέτη και σχεδιασμός για την επόμενη προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Ο Πρόεδρος του ΕΔΜΝ Ελευθέριος Σ Κεχαγιόγλου κατέθεσε τις προτάσεις του και κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης, συζητήθηκαν από τα αρμόδια κλιμάκια και σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτες κατευθυντήριες γραμμές του ΕΔΜΝ για το 2014-2020.

Επίσης αίτημα του ΕΔΜΝ για καλύτερη και πληρέστερη παρακολούθηση των έργων στα μικρά νησιά ΟΛΗΣ ΤΗΣ χώρας, έγινε δεκτό από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Γενικό Γραμματέα κο Μ Αγγελάκα ο οποίος και δεσμεύθηκε να μεταφέρει το αίτημα στο Πρωθυπουργό.

Στη Φώτο αριστερά από τον Πρόεδρο του ΕΔΜΝ Ελευθέριο Σ Κεχαγιόγλου διακρίνονται οι: Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας και οι περιφερειάρχες Ιονίου Σπύρος Σπύρου, Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου