ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ

ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ  ΝΗΣΙ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΡΟΥ.






ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ... ΚΑΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΕΔΜΝ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Νότης ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ(Ν.Δ Α Αθήνας): Ενημέρωση για τα μικρά νησιά




Νότης ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ(Ν.Δ Α Αθήνας): Ενημέρωση για τα μικρά νησιά




Η Νέα Δημοκρατία έχει απόλυτη επίγνωση των μεγάλων δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των μικρών Ελληνικών νησιών. Το συμπέρασμα αυτά συνάγεται από το περιεχόμενο της συζήτησης που έγινε χθες μεταξύ του υποψήφιου Βουλευτή Α’ Αθήνας κ. Νότη Μηταράκη και του πρόεδρου του ΕΔΜΝ κ. Ελευθέριου Κεχαγιόγλου.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του κ. Αντώνη Σαμαρά παρά το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας στα μέσα Ενημέρωσης για τα ζητήματα της οικονομίας, εμφανίστηκε να γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά μικρά νησιά και της ανάγκης επίλυσης τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μηταράκης ενημέρωσε τον κ. Κεχαγιόγλου για τις ήδη διαμορφωμένες θέσεις της αρμόδιας επιτροπής της ΝΔ για τα Μικρά Νησιά καθώς επίσης και για το περιεχόμενο της ερώτησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή - στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου – προς τους πέντε συναρμόδιους Υπουργούς.

Ο Νότης Μηταράκης ανήκει στη νέα γενιά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ένας νέος επιστήμονας με σημαντικές διακρίσεις στο κλάδο του στην Ευρώπη. Εργάσθηκε στον Ιδιωτικό Τομέα, ως Οικονομικός Αναλυτής, την περίοδο 1998-2010 και το 2005 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου στην Ευρώπη.

Έζησε στην Αγγλία, την Πολωνία και τη Γαλλία, δουλεύοντας και σπουδάζοντας.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2010 για να αναλάβει καθήκοντα Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της Ν.Δ., υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Το 2011 εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και ορίστηκε Τακτικό Μέλος της Πολιτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree (BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - 1995) και μεταπτυχιακών τίτλων από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (MSc Βιομηχανικές Σχέσεις - 1998) και από το INSEAD (MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων – 2003). Είναι επίσης Εταίρος (Fellow) του Βρετανικού Ινστιτούτου Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος του διεθνούς τίτλου Πιστοποιημένου Οικονομικού Αναλυτή (CFA).